1e prijs gedichtenwedstrijd

Fonds voor cultuurparticipatie

.

Enige tijd geleden heb ik meegedaan aan een oproep van het Fonds voor cultuurparticipatie om gedichten in te sturen. De beste gedichten zouden geplaatst worden in hun jaarlijkse magazine. Dacht ik. Als vorm van cultuur. Ik had al bericht gekregen van het Fonds dat mijn gedicht geplaatst zou worden. Daarover heb ik toen ook bericht op dit blog.

Vandaag kreeg ik het ‘Cultuur Magarzijn 2011’ binnen en wat schetst mijn verbazing; het betrof hier een ware gedichtenwedstrijd en mijn gedicht ‘Noodzaak van het gunnen’ heeft de eerste prijs!

Een erg leuke verrassing. Hieronder foto’s van het Magarzijn en de pagina met het gedicht. Het gedicht is te lezen onder de categorie Gedichten en dan naar beneden scrollen.

.

Geplaatst op 22 juni 2012, in Nieuws, Poëziewedstrijden, Publicaties en getagd als , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 4 reacties.

  1. Gefeliciteerd. Ik hou over het algemeen niet van vrije verzen. Maar voor iemand die niet op rijm schrijft vind ik dit werkje best aardig geschreven!

  2. Gefeliciteerd, Wouter. Dat is een aangename verrassing. Maar het ís ook een mooi gedicht. Cultuur is onomwonden wij en tegelijkertijd de omwonden wij …..

  3. Proficiat! Altijd fijn 🙂

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.