Poëziepodia

Deel 10

.

Reuring Dichters Collectief

Alja Spaan, dichter/schrijver/radiomaker/duizendpoot heeft een nieuw particulier initiatief in de lijn van haar overige projecten; Reuring Dichters Collectief. Na jarenlang actief geweest te zijn met haar Atelier 9en40 alwaar zij o.a. menig poëziemiddag organiseerde, heeft ze dan nu dit nieuwe podium opgericht. Elke 2e maandag van de maand gaat zij bij lunchroom Bagels & Beans een dichterspodium organiseren. Koorstraat 29 in Alkmaar van 19.30 uur tot 21.00 uur. Entree gratis. Kijk voor alle informatie op http://reuringgedichten.nl/

.

Morslevend

Op het podium van buurtcentrum Morschwijk wordt nieuw (theater)talent  een platform geboden. Het Open Podium wordt georganiseerd door het Kunstcollectief Morslevend en Libertas Leiden. Dit initiatief is er op gericht om aanstormend talent in Leiden voor het voetlicht te brengen en aan te moedigen. Jaarlijks worden vijf Open Podia georganiseerd waarbij alles mogelijk is: theater, muziek, zang, stand-up comedy, dans, cabaret, dichten, rap enzovoort.  Het volgende Open Podium vindt plaats op 11 mei. Toegangsprijs bedraagt € 3,– voor bezoekers ouder dan 12 jaar. Kinderen onder 12 jaar betalen € 1,–. Opgeven voor het open podium kan op http://morslevend.blogspot.nl/

.

Poëzie-entiteit Blauw

Poëzie-entiteit Blauw bestaat uit een aantal dichters en enthousiaste organisatoren. Blauw nodigt drie dichters uit om samen met de presentatoren op een speelse manier invulling te geven aan een door Blauw gekozen thema. Naast drie dichters wordt iemand uit een andere artistieke discipline gevraagd om met het thema aan de haal te gaan. Een vast onderdeel van de middag is ook het Open Podium. Eens in de twee maanden op zondag in café Averechts aan de Lijsterstraat 49 in Utrecht. Aanvang 14.45, entree gratis. Meer informatie op: http://www.averechts.nl/ onder Poëzie: Blauw.

.

Foto2922

 

reuring

Mors

cafeaverechts

blauw

Geplaatst op 2 mei 2013, in Poëziepodia en getagd als , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 3 reacties.

  1. Beste Wouter, graag ben ik je op de hoogte van een bijzonder, kleinschalig en intens Poëzie & Muziek Festival, PALAVRAS, op ons ecologisch landgoed in Portugal. Van 6 t/m 12 juli 2013, een week lang workshops poëzie schrijven, lezen, voordragen, lezingen, performances, concerten, dat alles in de openlucht in een amfitheater, in de olijfgaard, het Maluca Atelier, op het panoramaterras. Heerlijk biologisch eten aan lange tafels, ´s avonds dansen onder de sterren. Slapen in studios of grote bungalowtenten met echte bedden in de olijfgaard. met Kira Wuck, Simon Mulder, Sjaan Flikweert, Pieirk l ‘ istelle, fado-zangers, kleinkunstenaars, singer songwriters. kijk op http://www.dominiovaledomondego.com.
    hartelijke groet
    Karin Sligting

  1. Pingback: Poëziepodia | ZICHTBAAR ALLEEN

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.